حبوباتخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج لپه در طب سنتی

لپه غلاتی مزاج گرم با فیبر و ارزش غذایی بالا است.

بررسی خواص و مزاج لپه در طب سنتی

خواص و مزاج لپه در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • مصرف لپه به دلیل طبع گرم آن باعث تقویت قوای جسمانی و جنسی به ویژه در مردان می‌شود.
  • به دلیل فیبر بالا، برای  کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی مفید است.
  • باعث کنترل فشار خون می‌شود.
  • از کم خونی جلوگیری می‌کند.
  • به کاهش سطح کلسترول بد خون و کاهش وزن کمک می‌کند.

مقایسه لپه با نخود

  • از آن‌جا که لپه در واقع همان نخود از وسط نیم شده است، تقریباً تمامی خواص ذکر شده برای نخود درباره لپه نیز صدق می‌کند.
  • لپه نسبت به نخود هضم آسان‌تری دارد.
  • خاصیت تقویت قوای جسمانی و جنسی در نخود بیش‌تر از لپه است.

مصرف لپه برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • افراد مبتلا به آسم
  • افراد نفاخ و  دارای معده ضعیف

مصلح لپه

مصلح لپه، کتیرا است.

توصیه مهم در مصرف لپه

لپه نیز همانند سایر حبوبات دارای نفخ می‌باشد، از این رو توصیه می‌شود قبل از مصرف مدتی خیسانده شده، سپس آب آن دور ریخته شده و بعد در تهیه غذا استفاده شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۲ (۲ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن