حبوباتخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی

لوبیا اگر خوب پخته شود از حبوبات ملین و نرم کننده سینه و ریه است

بررسی خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی

خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • اگر خوب پخته شده و هضم شود، چاق کننده است.
  • لوبیا محرک و تقویت کننده قوای جنسی است.
  • ملین و نرم کننده سینه و ریه است.
  • لوبیا ادرار آور و شیر افزاست.

لوبیای سرخ و لوبیای چیتی دارای طبیعت گرم و تر است و لوبیای سفید و لوبیای چشم بلبلی در گرمی و سردی معتدل است. نفاخ و دیر هضم بوده و سبب تولید خلط غلیظ می شود.

عوارض و مضرات مصرف لوبیا

  • نفاخ است.
  • دیر هضم است.
  • سبب تولید خلط غلیظ می‌شود.
  • زیاده روی در مصرف آن باعث دیدن خواب های پریشان می‌شود.

مصرف لوبیا در چه مواردی توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف لوبیا برای ابتدای شیردهی نامناسب است چرا که با بروز نفخ باعث درد درد و دلپیچه نوزاد می‌شود.
  • همچنین افزایش احتمال خونریزی مادر با لوبیا ،نخود ،کنجد ،کرفس وجود دارد پس در طول بارداری خصوصاً سه ماهه اول باید این مواد را حذف و یا به ندرت و در مقادیر کم از آن‌ها بهره برد.

مصرف لوبیا برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • خانم‌های باردار و شیرده
  • کسانی که معده‌های ضعیف دارند
  • کودکان و افراد مسن

مصلحات لوبیا

ادویه هایی مانند آویشن،خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل، نمک و روغن زیتون به اصلاح لوبیا کمک می‌کنند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳ (۲ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (2 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *