حبوباتخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی

لوبیا اگر خوب پخته شود از حبوبات ملین و نرم کننده سینه و ریه است

بررسی خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی

خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • اگر خوب پخته شده و هضم شود، چاق کننده است.
  • لوبیا محرک و تقویت کننده قوای جنسی است.
  • ملین و نرم کننده سینه و ریه است.
  • لوبیا ادرار آور و شیر افزاست.

عوارض و مضرات مصرف لوبیا

  • نفاخ است
  • دیر هضم است
  • تولید کننده خون غلیظ و سوداوی است

مصرف لوبیا در چه مواردی توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف زیاد لوبیا با غلات توصیه نمی‌شود. لذا غذاهایی مانند لوبیا پلو نباید زیاد مصرف شوند.
  • مصرف لوبیا برای ابتدای شیردهی نامناسب است چرا که با بروز نفخ باعث درد درد و دلپیچه نوزاد می‌شود.

مصرف لوبیا برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • خانم‌های باردار
  • کسانی که معده‌های ضعیف دارند
  • کودکان و افراد مسن

مصلحات لوبیا

ادویه هایی مانند آویشن،خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل، نمک و روغن زیتون به اصلاح لوبیا کمک می‌کنند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳ (۲ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن