خواص خوراکی‌هاصیفی جات

خواص و مزاج هندوانه در طب سنتی

هندوانه از صیفی‌جات سرد مزاج در درمان سنگ کلیه و ضد عطش است

خواص و مزاج هندوانه در طب سنتی این گونه بیان می‌شود:

  • مزاج هندوانه سرد و تر است.
  • مدرّ ادرار است و در درمان سنگ کلیه مفید است.
  • هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود.
  • از تشنگی می‌کاهد.
  • تولیدکننده‌ی خون رقیق و بلغم شیرین است و به همین دلیل رطوبت بدن را افزایش می‎دهد.
  • مصرف هندوانه با سکنجبین برای رفع یرقان و صفرای سوخته، مفید است.
  • مصرف هندوانه با شیر خشت برای تب و دفع خلط مفید است.
  • مربای پوست هندوانه با عسل و شکر جهت وسواس، درد سینه، ضعف معده و تقویت هاضمه مفید است.

بهترین نوع هندوانه

  • هندوانه انواع مختلفی دارد و بهترین آن، نوع رسیده، شیرین، شاداب، شکننده، و بی ریشه‌ی آن است

بهترین زمان مصرف هندوانه

  • بهترین زمان مصرف هندوانه بین دو وعده‌ی غذا می‌باشد (زمانی که غذای وعده اول از معده تخلیه شده است).

مصرف هندوانه برای چه افرادی مضر است؟

  • هندوانه در بدن افراد با غلبه صفرا به سرعت تبدیل به صفرا می‌شود. لذا مصرف آن به صفراوی مزاجان و کسانی که دچار تب شده‌اند، توصیه نمی‌شود.
  • هندوانه برای مزاج سرد و در آب و هوای سرد و فصل زمستان مضر است، چون موجب ضعف نیروی جنسی و درد مفاصل می‌گردد.

 مصرف هندوانه در چه زمان مضر است؟

  • خوردن هندوانه بلافاصله بعد از غذا موجب فاسد شدن هضم می‌گردد.
  • مصرف ناشتای هندوانه مخصوصاً در هوای گرم برای غلبه‌ بر تشنگی زیان آور است.

مصلح هندوانه

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج هندوانه ، مصرف آن همراه عسل است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۱.۵ (۲ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1.5 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن