خوردن و آشامیدن

دو معجون شگفت انگیز با ترب و فواید ناشناخته آن

بررسی فواید ترب، ریشه و برگ آن در طب سنتی

اصولا سبزیجات یا خوردنی‌هایی که بافت محکمی دارند مانند ترب هم برای هضم مفیدند چون در معده و دستگاه گوارش لابه‌لای غذا قرار می‌گیرند و پرزها را تقویت و بین پرزها را تمیز می‌‌کنند. البته در بعضی از افراد ممکن است، ایجاد نفخ کند که با این افراد سازگار نیست و باید از مصرف آن پرهیز کنند. اگر در مصرف آن زیاده‌روی شود، ایجاد تهوع می‌کند و مصلح آن نمک است. یکی از تهوع‌آورها در پزشکی ترب یا تخم آن می‌‌باشد.

خواص و مزاج انواع ترب، در طب سنتی را در اینجا بخوانید.

ساخت دو ترکیب شگفت انگیز با ترب

  1. اگر داخل ترب را خالى کرده روغن گل سرخ در آن بریزند و بر آتش گذارند که جوش بخورد و نیم ‏قطره از آن در گوش بریزند براى تحلیل باد و رفع درد گوش بسیار نافع است.
  2. اگر داخل ترب را خالى کرده و با تخم شلغم پر نمایند و سر آن را با قطعه ه‏اى شلغم مسدود کنند و در خمیر گرفته و در آتش بپزند و آن را با عسل بخورند براى اخراج سنگ مثانه بسیار نافع است. و این کار را تا سه روز پی در پى باید ادامه دهند.

فواید ریشه ترب

  1. در چین ریشه ترب بادشکن و نیرودهنده است.
  2. له‏ شده ریشه آن را به صورت ضماد براى سوختگى پوست در اثر آتش و ضرب‏خوردگى و کوفتگى و سوختگى پوست در اثر آب جوش و تعفن پا مصرف می کنند.

فواید تخم ترب

  1. در هند و چین از خوردن تخم ترب، در موارد سرطان هاى معده نیز استفاده می ‏شود
  2. در استعمال خارجى در موارد ورم پستان در مادران شیرده بسیار مفید و مؤثر است‏.
  3. خوردن تخم ترب، مدر است و محرک شروع قاعدگی و بازکننده خون حیض و ترشح ادرار و حیض و شیر را زیاد می کند.

فواید برگ ترب

  1. برگ ترب، برای هضم غذا مفید است،
  2. اشتها را کاهش می دهد 
  3. برای رژیم های لاغری مناسب است
  4. ضمنا باز کننده انسدادها مثل انسدادهای کبد می باشد.

نام کتاب : معارف گیاهی، حسین میرحیدر

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن