مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز، ملیّن، مفید برای باز شدن قاعدگی زنان، مقوی عمومی بدن | ||
مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم هویج : یک عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط کدو خورشتی : یک عدد بزرگ جعفری خرد شده : دو پیمانه لوبیا سبز خرد شده : یک پیمانه برنج : دو و یک دوم پیمانه کلم سفید : یک پیمانه نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو جعفری برنج را از قبل خیس می کنیم. کلم را شسته و ریز خرد می کنیم. هویج را به صورت خلال ریز خرد می کنیم. کدوها را به صورت نگینی درمی آوریم. لوبیا را یک سانتی خرد کرده و بخارپز می کنیم. پیاز را به همراه روغن، کمی زردچوبه و ادویه پلویی تفت می دهیم و به ترتیب ابتدا هویج، سپس کلم و بعد از آن کدو خورشتی، لوبیا سبز، و جعفری را اضافه کرده و تفت می دهیم. برنج را به همراه آب و نمک می جوشانیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه مواد آماده شده، لایه به لایه درون قابلمه ریخته و دم می کنیم. می توانیم مقداری زعفران آب شده نیز اضافه کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...