پخت و پزپلو

طرز تهیه پلو جعفری

طرز تهیه پلو جعفری در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای خون ساز، ملیّن، مفید برای باز شدن قاعدگی زنان، مقوی عمومی بدن
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده : دو پیمانه
لوبیا سبز خرد شده : یک پیمانه
برنج : دو و یک دوم پیمانه
کلم سفید : یک پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه پلو جعفری برنج را از قبل خیس می کنیم. کلم را شسته و ریز خرد می کنیم. هویج را به صورت خلال ریز خرد می کنیم. کدوها را به صورت نگینی درمی آوریم. لوبیا را یک سانتی خرد کرده و بخارپز می کنیم. پیاز را به همراه روغن، کمی زردچوبه و ادویه پلویی تفت می دهیم و به ترتیب ابتدا هویج، سپس کلم و بعد از آن کدو خورشتی، لوبیا سبز، و جعفری را اضافه کرده و تفت می دهیم. برنج را به همراه آب و نمک می جوشانیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه مواد آماده شده، لایه به لایه درون قابلمه ریخته و دم می کنیم. می توانیم مقداری زعفران آب شده نیز اضافه کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *