مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز، ملیّن، مفید برای باز شدن قاعدگی زنان، مقوی عمومی بدن | ||
مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم هویج : یک عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط کدو خورشتی : یک عدد بزرگ جعفری خرد شده : دو پیمانه لوبیا سبز خرد شده : یک پیمانه برنج : دو و یک دوم پیمانه کلم سفید : یک پیمانه نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو جعفری برنج را از قبل خیس می کنیم. کلم را شسته و ریز خرد می کنیم. هویج را به صورت خلال ریز خرد می کنیم. کدوها را به صورت نگینی درمی آوریم. لوبیا را یک سانتی خرد کرده و بخارپز می کنیم. پیاز را به همراه روغن، کمی زردچوبه و ادویه پلویی تفت می دهیم و به ترتیب ابتدا هویج، سپس کلم و بعد از آن کدو خورشتی، لوبیا سبز، و جعفری را اضافه کرده و تفت می دهیم. برنج را به همراه آب و نمک می جوشانیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه مواد آماده شده، لایه به لایه درون قابلمه ریخته و دم می کنیم. می توانیم مقداری زعفران آب شده نیز اضافه کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...