مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک و یک دوم پیمانه شوید خشک یا تازه : به میزان لازم برنج : سه پیمانه نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی برنج و لوبیا را جدا از قبل خیس می کنیم. آب لوبیا را عوض کرده و آن را با آب جدید و مقداری نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. بعد برنج را می جوشانیم و چند دقیقه قبل از صاف کردن لوبیا را به همراه شوید تازه به آن افزوده و برنج را صاف می کنیم. اگر از شوید خشک استفاده کردیم آن را موقع دم کشیدن، لابه لای برنج می ریزیم. قبل از دم کردن پودر دارچین و زعفران آب شده را به برنج اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...