مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک و یک دوم پیمانه شوید خشک یا تازه : به میزان لازم برنج : سه پیمانه نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی برنج و لوبیا را جدا از قبل خیس می کنیم. آب لوبیا را عوض کرده و آن را با آب جدید و مقداری نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. بعد برنج را می جوشانیم و چند دقیقه قبل از صاف کردن لوبیا را به همراه شوید تازه به آن افزوده و برنج را صاف می کنیم. اگر از شوید خشک استفاده کردیم آن را موقع دم کشیدن، لابه لای برنج می ریزیم. قبل از دم کردن پودر دارچین و زعفران آب شده را به برنج اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...