مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک و یک دوم پیمانه شوید خشک یا تازه : به میزان لازم برنج : سه پیمانه نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی برنج و لوبیا را جدا از قبل خیس می کنیم. آب لوبیا را عوض کرده و آن را با آب جدید و مقداری نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. بعد برنج را می جوشانیم و چند دقیقه قبل از صاف کردن لوبیا را به همراه شوید تازه به آن افزوده و برنج را صاف می کنیم. اگر از شوید خشک استفاده کردیم آن را موقع دم کشیدن، لابه لای برنج می ریزیم. قبل از دم کردن پودر دارچین و زعفران آب شده را به برنج اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
