رولت | |||
مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم خرما : 350 گرم پودر نارگیل : 100 گرم مغز بادام : 150 گرم ارده : یک پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه رولت ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم .کمی پودرهل، مغز بادام نیم کوب شده و ارده به خرما اضافه کرده و خوب ورز میدهیم . مواد را کف ظرفی پهن کرده و پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و آن را به صورت رولت می پیچیم ، سپس با چاقو به صورت حلقه ای برش می زنیم ودر ظرف مورد نظر می ریزیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
