مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم زعفران آب شده : به میزان لازم گلاب : به میزان لازم هل : به میزان لازم پودر نارگیل : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه لوز نارگیل زعفرانی ، پودر نارگیل را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل، گلاب، زعفران و عسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند . ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم . حدود 2 تا 3 سا عت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم . لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
