پخت و پزشربت

طرز تهیه شربت تخم بالنگو

حال خوش معده، روده و قلب با شربت تخم بالنگو

خواص

  • مقوی معده، قلب و مغز است
  • اخلاط سوخته را دفع می‌کند
  •  مقوی قلب است
  • باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود
  • در کاهش احساس وحشت نیز مفید است

مواد لازم

  • ۱ قاشق چای‌خوری تخم بالنگو
  • ۱ لیوان آب خنک
  • گلاب‌
  • شکر یا عسل

طرز تهیه

  1. اول تخم بالنگو و آب را خوب هم زده و نیم‌ساعت صبر کنید تا تخم‌ها خوب لعاب بدهند
  2. سپس کمی شکر یا عسل اضافه کرده و خوب هم بزنید.‌
  3. افزودن قدری گلاب هم طعم شربت را دوچندان دلپذیرتر می‌کند
  4. جایی آرام بگیرید، شربت را آهسته و با هشیاری و توجه بنوشید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن