خواص
- مقوی معده، قلب و مغز است
- اخلاط سوخته را دفع میکند
- مقوی قلب است
- باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود
- در کاهش احساس وحشت نیز مفید است
مواد لازم
- ۱ قاشق چایخوری تخم بالنگو
- ۱ لیوان آب خنک
- گلاب
- شکر یا عسل
طرز تهیه
- اول تخم بالنگو و آب را خوب هم زده و نیمساعت صبر کنید تا تخمها خوب لعاب بدهند
- سپس کمی شکر یا عسل اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- افزودن قدری گلاب هم طعم شربت را دوچندان دلپذیرتر میکند
- جایی آرام بگیرید، شربت را آهسته و با هشیاری و توجه بنوشید.