طرز تهیه:
برای گرفتن شیره هندوانه در ابتدا هسته هندوانه را از گوشت آن جدا کرده و آب آن را گرفته و از جرمهای اضافی آن را با صافی میگیرند. آب هندوانه را که گرفتند نوبت آماده کردن شیره هندوانه (صبحانه کاملی است) میباشد. آب هندوانه را روی آتش گذاشته و بگذارید بجوشد و بعد از مدتی آب هندوانه سفت میشود (نباید خیلی سفت شود). حال شیره هندوانه آماده است. طریقه مصرف:برای مصرف این شیره آن را با روغن حیوانی سرخ کرده و بعد از آن میل میکنیم. البته این را با کره هم میشود استفاده کرد. این شیره کمی باعث تشنگی میشود به دلیل طبع گرمش. خواص طبی هم دارد که یکی از آنها ضد عفونت بودن آن است.
مهدی پورراهدار
بسیار عالی
من درست کردم صبحانه با کره حیوانی میخورم
واقعا خوشمزه است
حتما امتحان کنید