مواد لازم:
- پودر شکر ۲۰۰ گرم
- روغن قنادی ۲۰۰ گرم
- آرد سفید ۴۰۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- وانیل مقداری
- پودر هل مقداری
- پودر کاکائو مقداری
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی بهشتی در ابتدا پودر شکر و روغن را باهمزن میزنیم تاکاملا سفید شود وانیل پودر هل را اضافه میکنیم مرحله بعد آرد اضافه میکنیم. خوب که مخلوط شد روغن مایع را میریزیم خمیر باید تااندازهای نرم شود که بتوانیم آن راباقیف بزنیم اگر سفت بود کمی روغن مایه نیز اضافه میکنیم رنگ شیرینی بهشتی هم بستگی به سلیقه خودمان دارد که از پودر کاکائو و زعفران میتوانیم استفاده کنیم خمیر که آماده شد داخل قیف ریخته وبا کمی فاصله از هم داخل دیس زده وروی آن را با کنجد خلال پسته یا سیاهدانه تزئین مکنیم وداخل فر بادرجه ۲۰۰قرار میدهیم زمان پخت حدود ۱۵ دقیقه میباشد.