مواد خمیر:
- روغن جامد ۴۰۰ گرم
- پودر قند ۳۵۰ گرم
- پودر هل یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۵ عدد
- ماست ۶۰ میلی گرم
- آرد گندم ۵۰۰ گرم
- آرد برنج ۵۰۰ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مواد میانی:
- پودر گردو ۳۵۰ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- پودر هل یک قاشق چایخوری
- دارچین یک قاشق چایخوری
- گلاب ۲ قاشق سوپخوری (۳۰ میلی لیتر)
- روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری (۳۰ میلی لیتر)
مواد تزیینی:
- کنجد
- خلال پسته
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی حاج کریمی در ابتدا روغن جامد، پودر قند و هل را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود. ابتدا تخم مرغها را در ظرف دیگری شکسته کمی مخلوط میکنیم تا سفیده و زرده مخلوط شود بعد تخم مرغ و ماست را به مواد اضافه میکنیم و با مخلوط کن بهم میزنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید. در آخر آردها و بیکینگ پودر را که با یکدیگر الک شدهاند را بار دیگر از الک گذرانده به مخلوط اضافه میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. این خمیر ورز دادن نیاز ندارد. خمیر را چند ساعت استراحت میدهیم. مواد میانی خمیر را با یکدیگر مخلوط میکنیم و به شکل گلولهای به اندازه فندق درآورده آماده میگذاریم. خمیر را پهن کرده و مواد میانی را با فاصله مناسب بر روی لایه اول قرار میدهیم. یک لایه دیگر از خمیر بر روی این دو قرار داده و قالب میزنیم. دو لایه را کمی بهم فشار میدهیم تا به هم بچسبد. داخل سینی را کمی چرب کرده و شیرینی در سینی بچینید سپس روی هر کدام را با کنجد یا پسته تزئین کنید. سینی را درون فری که از نیم ساعت قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه قرار دهید (وقتی زیر شیرینیها کمی طلایی شد یعنی پخته است)؛ اجازه دهید شیرینیها خنک شوند سپس درون ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.