مواد لازم:
- آرد:۱ کیلو
- روغن جامد قنادی یا روغن لادن ۵۵۰:۵۰گرم
- پودر قند:۳۵۰ گرم (شکر را می توان آسیاب کرد)
- زرده:۴ عدد
- سفیده:۱عدد
- اسانس دلخواه یا وانیل:کمی
- مارمالاد یا بریلو یا ژله مغزی برای تزیین
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی پر در ابتدا روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا سفید و پوک شود. بعد زردهها و سفیده را به ترکیب روغن و پودر قند اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا خوب ترکیب شود. در این مرحله وانیل یا اسانس مورد نظر را اضافه میکنیم. در نهایت هم ابتدا کمی از آرد رو الک کرده و اضافه کرده با لیسک هم میزنیم و سپس بقیه آرد را الک کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیر آماده شود. روی سطح کار کمی آرد میپاشیم خمیر را با کمک نایلون و وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم و با درجه ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.
نکته:
اگر بخواهیم خمیر شیرینی جفتی تهیه کنیم قطر خمیر باید ۲ میلیمتر باشد اگر جفتی نبود ۳ میلیمتر قالب میزنیم برای مدل مارمالادی قسمت رویی شیرینی باید سوراخ باشد قسمت زیر ساده باشد و بعد از پخت روی قسمت ساده با قیف کمی مارمالاد یا بریلو یا ژله مغزی میگذاریم و بعد قسمت بالایی رو میگذاریم روی قسمت ساده بعضی هاشونم بدون سوراخ وسطش کاکائو گذاشتم یا شیرینی رو ساده میگذاریم.