مواد لازم:
- روغن صاف ۲۵۰ گرم
- وانیل ¼ ق م
- آرد گندم ۱۲۵ گرم
- آرد برنج ۱۲۵ گرم
- آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
- پودر قند ۱۵۰ گرم
- هل یک دوم قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
مواد رویی:
- روغن مایع یک قاشق چایخوری
- زرده ۱ عدد
- زعفران دم کرده یک دوم قاشق چایخوری
- پودرقند یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه شیرنی سه آرده در ابتدا آردها را با هم مخلوط کرده و روغن را اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم. پودر هل را اضافه میکنیم و در ظرفی پودر قند را الک کرده و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا یکدست شوند. مواد را به آردها افزوده و روی خمیر را با کیسه نایلونی پوشانده و ۱ ساعت در یخچال استراحت میدهیم. کمی از خمیر را بین دو کیسه یا کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت ۲-۳ میلیمتر باز کرده و با قالب پادرازی قالب میزنیم و داخل سینی میچینیم و روی شیرینیها را زرده زده و روی زردهها ترکیب مواد رویی را میمالیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.