طرز تهیه شله ماشکی

طرز تهیه شله ماشکی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. آب: ۵ پیمانه
  2. ماش: ۱ پیمانه
  3. برنج: ۱/۵ پیمانه
  4. کنجد: ۱ پیمانه
  5. اناردانه: ۱ پیمانه در صورت تمایل از آب نارنج‌استفاده شود.
  6. زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  7. نمک: نصف قاشق غذاخوری
  8. پیاز داغ: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه شله ماشکی در ابتدا آب را در قابلمه ریخته و ماش را به آن اضافه‌کرده می‌گذاریم تا پخته شود بعد برنج را در آن‌می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم آنگاه کنجدها را کوبیده و به مواد اضافه می‌کنیم. انار دانه را می‌جوشانیم و آبش را در مواد می‌ریزیم. در این فاصله پیاز داغ را درست کرده و زردچوبه‌را به آن اضافه می‌کنیم و این مواد را روی محتویاتی که در حال پخت است می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه غذا حاضر است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *