موادلازم:
- جو پرک ۱ پیمانه
- قارچ خرد شده ۲ پیمانه
- هویج ۳ عدد
- شیر ۲ پیمانه
- سیر ۳ حبه
- سینه مرغ ۱ عدد
- خامه ۵ قاشق غذاخوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- شوید. نمک. فلفل مقدار لازم
طرزتهیه:
برای تهیه سوپ جو با قارچ درون قابلمهای ۵ پیمانه آب بریزید سپس سینه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت آرام آرام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریشریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد (مراقب باشید جو ته نگیرد). پس از آماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسههای سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.
نکتهها:
اگر میخواهید سوپ یکدست باشد میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوطکن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند. بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید، آبی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد؛ در صورت تمایل ۱ قاشق شوید خشک را همزمان با شیر اضافه کنید، شیر باید داغ باشد تا سوپ شما بریده بریده نشود.