مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مواد لازم | گلاب : دو قاشق غذاخوری عسل : دو قاشق غذاخوری پودر پسته : یک قاشق غذاخوری پودر ثلعب : یک قاشق چای خوری وانیل شکری : یک دوم قاشق چای خوری توت فرنگی : 500 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه بستنی توت فرنگی ، توت ها را بشویید و قسمت سبز آنها را بگیرید. سپس به همراه پودر ثلعب، وانیل، عسل، گلاب در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا بصورت یکنواخت درآیند. مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی ریخته و پودر پسته را هم با آن مخلوط نمایید سپس آن را در فریزر قرار دهید و هر 20 دقیقه یکبار آن را خارج نموده به هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید. این عمل را 3 الی 4 بار تکرار کنید تا بستنی قوام پیدا کند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
