مواد لازم:
- ونوشک ۱ کیلو
- نمک مقداری
- سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه ترشی ونوشک در ابتدا ونوشک را بشویید و در سبدی گذاشته تا آب آن برود. سپس اگر دوست داشتید دانه کنید وگرنه به همان صورت درون شیشهای بریزید و هر لایه که درون شیشه میگذارید مابین آن نمک بپاشید. بعد روی آن به مقدار لازم سرکه بریزید و درب ظرف را محکم ببندید. فقط نکتهای که مهم است این ترشی سرکه را به خود میکشد بعد از چند روز نگاه کنید اگر سرکه لازم داشت به آن بیفزایید. در جای سرد یا یخچال قرار دهید.