کلیات مقاله زیر از یک مقاله خارجی ترجمه شده است. این مقاله سمی و فاقد ارزش غذایی بودن ذرت های تراریخته رایج موجود در بازار را ثابت می نماید!
لطفاً این مقاله را مطالعه و من بعد هرگز ذرت نخورید!!!
ذرت تراریخته چیست؟
به طور کلی به محصولاتی که دستکاری ژنتیکی شدهاند، تراریخته میگویند. این محصولات را با ذکر اینکه برای سلامت بدن ضرری ندارند، روانه بازار کرده و حتی اعلام کردهاند که آنها نسبت به محصولات ارگانیک ارزش غذایی بالاتری نیز دارند! این در حالی است که آزمایشات زیادی روی این محصولات انجام شده و همه بر مضر بودن آنها تاکید دارند. با این وجود تولید این محصولات با مجوزهای قانونی همچنان ادامه دارد.
آیا فایده هم دارند؟
واقعیت این است که با ارائه اطلاعاتی غلط در پاسخ به این سوال افراد را گمراه کردهاند. در حقیقت، آزمایشاتی در خصوص بررسی ارزش غذایی ذرت تراریخته انجام شده است که نشان میدهد آنها نه تنها در مقایسه با ذرت ارگانیک، فاقد ویتامینها و مواد غذایی هستند، بلکه مقادیر زیادی سم دارند و برای سلامتی خطرناک هستند.
فرق ذرت تراریخته و ارگانیک
در گزارش سال ۲۰۱۲، با عنوان “آزمایش و تجزیه و تحلیل ارزش غذایی ذرت تراریخته در مقابل ذرت غیر تراریخته” اطلاعات مهمی به دست آمد. اولاً ذرت ارگانیک نسبت به ذرت تراریخته، به میزان قابل توجهی حاوی کلسیم، منیزیم، منگنز، پتاسیم، آهن و زینک است.
- ذرت ارگانیک، حاوی ۶۱۳۰ ppm کلسیم یعنی ۴۳۷ برابر ذرت تراریخته است.
- ذرت ارگانیک، حاوی ۱۱۳ ppm منیزیم است به میزان ۵۶ برابر ذرت تراریخته است.
- ذرت ارگانیک، حاوی ۱۱۳ ppm پتاسیم است ؛ در صورتی که ذرت تراریخته حاوی ۷ ppm پتاسیم است.
- ذرت ارگانیک، حاوی ۱۴ ppm منگنز به میزان ۷ برابر ذرت تراریخته است.
همچنین باتوجه به گزارشات NaturalNews میزان انرژی ذرت ارگانیک ۳٫۴۰۰ مرتبه بیشتر است. ضمن اینکه ارزش غذایی و پروتئین ذرت ارگانیک۲۰ برابر بیشتر است.
تجزیه و تحلیل ارزش غذایی ذرت ها
عنوان | ذرت تراریخته | ذرت ارگانیک |
انرژی | ۱۰۰ | ۳۴۰٫۰۰۰ |
بریکس | ۱ | ۲۰ |
مواد ارگانیک | ۱٫۲ | ۲٫۱ |
فسفات | ۳ | ۴۴ |
پتاسیم | ۷ | ۱۱۳ |
کلسیم | ۱۴ | ۶۱۳۰ |
منیزیم | ۲ | ۱۱۳ |
سدیم | ۵ | ۰٫۲ |
pH | ۷٫۵ | ۷٫۰۱ |
ظرفیت یون مثبت | ۳ | ۴۴ |
اشباع پایه | ||
K% | ۰٫۷ | ۹٫۲ |
Mg% | ۰٫۲ | ۹۰۲ |
Ca% | ۵ | ۶۲ |
H% | ۰ | ۰ |
Na% | ۶٫۲ | .۳ |
NO3ppm | ۲ | ۴ |
NH4ppm | ۵ | ۴۲ |
Sulfurppm | ۳ | ۴۲ |
Mangancseppm | ۲ | ۱۴ |
Iron(Fe)ppm | ۲ | ۱۴٫۳ |
Zinc ppm | ۲٫۳ | ۱۴٫۳ |
Copper ppm | ۲٫۶ | ۱۶ |
Cobalt ppm | .۲ | ۱٫۵ |
Molybdenum ppm | .۲ | ۱٫۵ |
Boron ppm | .۲ | ۱٫۵ |
Selenium ppm | ۰٫۶ | ۰٫۳ |
Carbon ppm | ۲ | ۶۰ |
Chiloride ppm | ۱۰ | ۱ |
Anacrobic biology ppm | ۶۰ | ۰ |
Chemical content ppm | ۶۰ | ۰ |
Chilorides content ppm | ۶۰ | ۰ |
Formaldehyde content ppm | ۲۰۰ | ۰ |
Glyphodate content ppm | ۱۳ | ۰ |
ویژگیهای مثبت | ||
Acrobic biology | ۱ | ۱۰۰ |
وزن آزمون | ۵۸ ibs -57 | ۶۱-۶۲ibs |
عوارض ذرت تراریخته
این ذرتها، بسیار سمی هستند؛ درحالی که ذرت ارگانیک فاقد کلراید، فرمالدئین، علفکش(ماده فعال در بیشترین فروش علفکش) است.
مطابق با “مقررات آژانس زیست محیطی”، حداکثر میزان مجاز علفکش در آب شرب ۷۰۰ در بیلیون یا ۷/ ppm است. این میزان مقدار تعیین شده در ”سطح حفاظت مبتنی بر بهترین آگاهی دردسترس برای جلوگیری از مسائل بالقوه سلامت” است. این در حالی است که اروپا مقادیر کمتر علفکش به میزان ۲ppm را مجاز میداند. گزارش نشان میدهد که ذرت تراریخته محتوی ۱۳ppm است که ۱۸٫۵ برابر بیشتر از “میزان مطمئن” تعیین شده توسط آژانس زیست محیطی است. بهطور مشابه آنها حاوی مقادیر نگران کنندهای از سموم علفکش به میزان ۲۰۰ ppm است. مطابق با نظرات دکتر دان هابر از کارشناسان محصولات تراریخته، حداقل در یک مطالعه مشخص شدهاست که ۹7/ Ppm از فرمالدئید مصرف شده برای حیوانات، سمی بودهاند. همچنین مشخص شد که این ذرتها، حاوی فرمالدئید به میزان ۲۰۰ برابر بیشتر از میزان مطمئن است! همه این موارد در حالی است که شرکتهای تولید کننده این محصولات ادعایی دروغین و غیر از این موارد دارند به نوعی که آنها این محصولات تراریخته را دارای ارزش غذایی بالاتری میدانند!
جهت اطلاع از تاثیر بلندمدت تراریختهها ،پیشنهاد میکنیم که مقاله عوارض محصولات تراریخته را مطالعه نمایید.
منبع: سایت روازاده