پخت و پزصبحانهمربا

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

پوست هندوانه را دور نریزید!

خواص 

خاصیت ضد آنتی توکسید موجود در پوست هندوانه دافع سموم بدن بوده و به دلیل مجاورت اشخاص با آلاینده های آنتی توکسید برای بدن مفید است، لذا پوست هندوانه برای کبد، یرقان و دیابت بسیار مفید می باشد. 

مواد لازم 

  • پوست هندوانه
  • آهک
  • شکر یا عسل

طرز تهیه 

پوست هندوانه در اکثر خانواده های ایرانی، به عنوان زباله دور ریخته می شود. اما پیشنهاد ما این است که پوست های هندوانه را از این به بعد دور نریزید و با آنها مربای درست کنید.

  1. قسمت سبز رنگ پوست هندوانه را بتراشید. سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.
  2. مقداری آهک در آب حل کنید و بگذارید تا آهک ته نشین شود.
  3. آب صاف روی آن را بردارید و بر قطعات پوست هندوانه بریزید.
  4. بگذارید پوست‌های هندوانه ۲۴ساعت در آب آهک بماند تا کاملا ترد شود. (این محتویات را چندبار در این مدت هم بزنید.)
  5. سپس آنها را چند بار با آب سرد بشویید.
  6. بعد از این مرحله، آنها را چند ساعت در آب بگذارید تا آهک آن به خوبی شسته شود. (در این مدت آب را چندبار عوض کنید.)
  7. پوست های هندوانه را به مقدار مساوی با شکر یا عسل روی حرارت کم بگذارید تا قطعات هندوانه مانند مربای بالنگ شفاف و شیشه ای شوند و شربت آن به قوام برسد.

منبع

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن