سوپ گندم طب سنتی
یکی از غذاهای پر خواص و البته آُان در تهیه، سوپ گندم است که دارای خواص بیشماری در طب سنتی میباشد. سوپ گندم ممکن است در تنوعات مختلفی پخته و آماده شود. اما ما در این مقاله از طبایع قصد داریم در خصوص سوپ گندم خیراندیش صحبت کنیم. این نمونه سوپ از دکتر خیراندیش ممکن است کمی با سوپهای قبلی شما متفاوت باشد از اینرو در ادامه در خصوص طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش نکاتی را بیان خواهیم کرد. همراه ما باشید.
مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ گندم برای معتدل ، ملیّن ،مقوی عمومی ، ضد چربی خون ، مفید برای کبد و روده ها ، تقویت بینایی مفید است همچنین این سوپ در طب سنتی دارای خواص بیشمار دیگری میباشد. | ||
مواد لازم | بلغور جو : یک دوم پیمانه هویج : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم آلو بخارا : هشت عدد گندم پوست کنده یا بلغور گندم : یک پیمانه سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه سوپ گندم طب سنتی باید گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. توجه داشته باشید که مدت زمان پخت این سوپ به قدری است که تمام مواد استفاده شده در آن پخته و یا به عبارتی نرم شوند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |