خواص
- مفید برای بلغمی ها
- مقوی عمومی بدن
- مقوی امور جنسی
مواد لازم
- برنج نیم کوب : یک پیمانه
- زعفران آب شده : به میزان لازم
- روغن کنجد : به میزان لازم
- بلغور گندم : یک دوم پیمانه
- پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
- بادمجان : چهار عدد بزرگ
- کشک محلی : دو و یک دوم پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری : به میزان لازم
دستور پخت
- برنج و بلغور را از قبل خیس می کنیم،
- سپس با مقداری آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم تا کاملاً بدون آب شود.
- اجازه می دهیم تا مواد سرد شود سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا کمی نرم شود.
- بادمجان را پوست کنده و به برش های 3 الی 4 سانتی خرد می کنیم و مدتی در آب و نمک ریخته و آن را آبکش میکنیم.
- بعد بادمجان ها را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم،
- سپس آن را با مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل و مقداری پیاز که با روغن و ادویه تفت داده ایم، می پزیم تا کاملاً بدون آب شود.
- بادمجان های آماده شده را ورز می دهیم، برنج، کشک و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده و مجدداً کمی ورز داده و مدت کمی حرارت می دهیم.
- برای صرف غذا می توانیم از پیاز داغ استفاده کنیم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی