این غذا برای افراد با غلبه خشکی به دلیل داشتن رطوبت خیار چنبر مفید است. موجب افزایش منی و لطیف شدن اخلاط می شود.
مواد لازم
- نخود یک پیمانه
- خیار چنبر یک کیلو
- پیاز یک عدد
- بلغور یک پیمانه
- سیر دو حبه
- کشک
- نعناع داغ
- سیرداغ
- پیاز داغ
- نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و گلپر به مقدار لازم
دستور پخت
- نخود را از قبل خیس کرده و میپزیم.
- پیاز و ادویه ها را کمی تفت داده به مواد اضافه کرده و بلغور را هم اضافه میکنیم.
- دو ساعت آخر پخت هم خیار ها را خرد و کمی تفت میدهیم و به مواد اضافه میکنیم.
- نیم ساعت آخر هم کشک را اضافه میکنیم تا یک قُل بخورد.
- پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ را به دلخواه در پایان کار به غذا اضافه میکنیم.