مزاج | زیتون پرورده معتدل است. | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | مغز گردو : 250 گرم سرکه سیب : سه قاشق غذاخوری زیره سیاه : یک قاشق چای خوری لیموترش تازه : سه عدد بزرگ زیتون گوشتی شکسته : یک کیلوگرم سیر تازه : پنج حبه گلپر ساییده : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه زیتون پرورده ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب هم زده و در یخچال نگهداری نمایید | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...