مزاج | زیتون پرورده معتدل است. | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | مغز گردو : 250 گرم سرکه سیب : سه قاشق غذاخوری زیره سیاه : یک قاشق چای خوری لیموترش تازه : سه عدد بزرگ زیتون گوشتی شکسته : یک کیلوگرم سیر تازه : پنج حبه گلپر ساییده : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه زیتون پرورده ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب هم زده و در یخچال نگهداری نمایید | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...