مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سالاد سیب زمینی مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب ، ضد دیابت ، تقویت بینایی ، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط سیب زمینی : سه عدد بزرگ نخود فرنگی : یک پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک ذرت : دو پیمانه آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری کرفس خرد شده : دو پیمانه خیارشور : 12 عدد نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سالاد سیب زمینی باید هویج و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس همراه با سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت آنها را بخارپز میکنیم. پوست سیب زمینی را جدا کرده و درشت رنده می کنیم. آب لیموترش و روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل و پودر نعناع در ظرفی مخلوط کرده تا به شکل سس درآید . سپس آن را به سیب زمینی اضافه می کنیم . فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده ، خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با مواد بخارپز شده ، به سیب زمینی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. حاصل را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزیین می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...