مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا سبز خرد شده : دو پیمانه برنج : سه پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم کرفس خرد شده : یک پیمانه نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو صیفی جات ، برنج را از قبل خیس می کنیم. کرفس و لوبیا سبز را یک سانتی خرد کرده، سپس بخار پز یا با مقدار کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کرفس و لوبیا سبز را به همراه ادویۀ پلویی و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...