پخت و پزپلو

طرز تهیه پلو صیفی جات

طرز تهیه پلو صیفی جات در طب سنتی

مزاجسرد و ترتعداد نفر۴
مواد لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : دو پیمانه
برنج : سه پیمانه
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
کرفس خرد شده : یک پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
روش تهیهبرای تهیه پلو صیفی جات ، برنج را از قبل خیس می کنیم. کرفس و لوبیا سبز را یک سانتی خرد کرده، سپس بخار پز یا با مقدار کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کرفس و لوبیا سبز را به همراه ادویۀ پلویی و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن