مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا سبز خرد شده : دو پیمانه برنج : سه پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم کرفس خرد شده : یک پیمانه نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو صیفی جات ، برنج را از قبل خیس می کنیم. کرفس و لوبیا سبز را یک سانتی خرد کرده، سپس بخار پز یا با مقدار کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کرفس و لوبیا سبز را به همراه ادویۀ پلویی و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...