مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، خون ساز ، ملیّن ، مفید برای تصفیۀ خون ، مفید برای کبد | ||
مواد لازم | خلال بادام : یک دوم پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم هویج : یک عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آلو بخارا : 16 عدد به : یک عدد بزرگ آب لیموترش تازه : به میزان لازم شیره کشمش یا شکر قهوه ای : پنج قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش آلو و مغز بادام ابتدا آلوها را با مقداری شکر یا شیرۀ کشمش و کمی آب لیموترش تازه می پزیم . خلال ها را از قبل خیس می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم . به را در اندازه های 2 الی 3 سانتی خرد کرده و همراه ادویه ، دارچین و زنجبیل به بقیه موا د افزوده و کمی تفت می دهیم . در انتها آلو بخارا را به همراه خلال بادام ، زعفران آب شده ، مقداری آب گرم و کمی نمک به غذا افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...