مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز، مفید برای استخوان ها، تقویت عمومی | ||
مواد لازم | خلال بادام : یک پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ خلال پسته : دو قاشق غذاخوری سویا : یک و یک دوم پیمانه زرشک : چهار قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش خلال ابتدا خلال بادام و پسته را از قبل مدتی خیس می کنیم. زرشک را با کمی زعفران آب شده و روغن دم می کنیم. سویا را با آب و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم تا اب آن کاملاً تمام شود. بعد پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سویا و کمی زنجبیل را به پیاز اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به پیاز و سویا اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند. در آخر خلال بادام و پسته را به بقیۀ مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل، زرشک را به خورش اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...