مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، خون ساز ، ملیّن ، مفید برای تصفیۀ خون ، مفید برای کبد | ||
مواد لازم | خلال بادام : یک دوم پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم هویج : یک عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آلو بخارا : 16 عدد به : یک عدد بزرگ آب لیموترش تازه : به میزان لازم شیره کشمش یا شکر قهوه ای : پنج قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش آلو و مغز بادام ابتدا آلوها را با مقداری شکر یا شیرۀ کشمش و کمی آب لیموترش تازه می پزیم . خلال ها را از قبل خیس می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم . به را در اندازه های 2 الی 3 سانتی خرد کرده و همراه ادویه ، دارچین و زنجبیل به بقیه موا د افزوده و کمی تفت می دهیم . در انتها آلو بخارا را به همراه خلال بادام ، زعفران آب شده ، مقداری آب گرم و کمی نمک به غذا افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
