مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، خون ساز ، ملیّن ، مفید برای تصفیۀ خون ، مفید برای کبد | ||
مواد لازم | خلال بادام : یک دوم پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم هویج : یک عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آلو بخارا : 16 عدد به : یک عدد بزرگ آب لیموترش تازه : به میزان لازم شیره کشمش یا شکر قهوه ای : پنج قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش آلو و مغز بادام ابتدا آلوها را با مقداری شکر یا شیرۀ کشمش و کمی آب لیموترش تازه می پزیم . خلال ها را از قبل خیس می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم . به را در اندازه های 2 الی 3 سانتی خرد کرده و همراه ادویه ، دارچین و زنجبیل به بقیه موا د افزوده و کمی تفت می دهیم . در انتها آلو بخارا را به همراه خلال بادام ، زعفران آب شده ، مقداری آب گرم و کمی نمک به غذا افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...