مواد لازم:
- بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد: ۶ عدد
- سیر: ۱۰ حبه متوسط
- پیاز ریزشده:یک عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی سفت: ۲ عدد
- جعفری ساطوری: ۳ قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع: به میزان کافی
طرز تهیه:
برای تهیه بادمجان شکم پر تبریز ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم (مثل نون باگت که برا ساندویج برش میزنیم) بعداون هارو۲ ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. سیر هارو خلا ل میکنیم و یه تفت کوچولوتو روغن مایع میدیم توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه (جلوه سیر تو این غذا مثل خلال بادام میشه)، پوست گوجه فرنگیها رو میکنیم، مغزشون رو خالی میکنیم و گوشت اونهارو ریز خرد میکنیم، تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد ازکمی تفت دادن، رب، مغزگوجه فرنگیهاو نصف لیوان آب رواضافه میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیادتر ازبقیه غذاهاست بعد ازرو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط میکنیم. از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اونهارو داخل ماهیتابه میچینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه ۲۰ دقیقهای میذاریم تا غذا جابیفته و بعد سروش میکنیم البته من این مرحله جاافتادگی رو یه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب در اومد.