پخت و پزپلو

طرز تهیه برنج کاسه‌ای آذری

طرز تهیه برنج کاسه‌ای آذری در طب سنتی

مواد لازم:

  1. برنج۳ پیمانه
  2. ذرت ۱ پیمانه
  3. نخودفرنگی ۱پیمانه
  4. هویج خردشده ۲ عدد
  5. گوشت مرغ ۲۵۰ گرم
  6. زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  7. خلال بادام (یا پسته شامی) ۲ قاشق غذاخوری
  8. پیاز خرد شده ۲ عدد
  9. نمک وفلفل واودیه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه برنج کاسه‌ای آذری ابتدا پیاز را سرخ می‌کنیم. کمی زعفران می‌زنیم وبرنج خام خیس خورده را (بدون آب) به آن اضافه می‌کنیم. تخم گشنیز، زرچوبه ودارچین وپودر کاری را اضافه می‌کنیم وکمی نمک اضافه کرده و۳ دقیقه تفت می‌دهیم. کمی روغن اضافه کرده سپس هویج آب‌پز، نخودفرنگی وذرت را اضافه می‌کنیم (درصورت دلخواه قارچ وفلفل سبز نیز می‌توان اضافه کرد). سپس کمی از خلال بادام (یا پسته شامی) وزرشک را افزوده ،۳ لیوان آب می‌ریزیم ومی گذاریم نسبتا بپزد. بعد در یک کاسه بزرگ چرب شده کمی زرشک وبادام ریخته وسپس لایه لایه برنج و مرغ را اضافه می‌کنیم می‌توانیم رویش پادام ریخته یا با سیب زمینی رنده شده رویش را بپوشانیم. سپس بدون فویل (ودر صورتیکه رویش را با سیب زمینی یا بادام نپوشانده‌ایم با فویل) در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می‌پزیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *