مواد لازم:
- گوشت گوسفند: نیم کیلو
- نخود: نصف لیوان
- پیاز بزرگ: ۲ عدد
- سیبزمینی متوسط: ۳ عدد
- کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
- آب: یک و نیم لیتر
- نعنا داغ به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- گل زرد جهت تزیین
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم. سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم. در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم (مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم). کشک را که قبلاً آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم. وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم. برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.