مواد اولیه:
- برنج چهار پیمانه
- سبزیپلویی ۵۰۰ گرم
- گوشت گوسفندی سردست ۲۵۰ گرم
- چغندر یک تا دو عدد
- هویج دو عدد
- قیسی زردآلو نصف پیمانه
- پیاز یک عدد
- گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه ته چین فیرزوکوهی در ابتدا گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در میآوریم. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیمپز شود. برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقهحلقه برش میدهیم. هویج را هم به شکل مورب برش میزنیم. قیسی را شسته و خیس میکنیم. مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج میریزیم. گوشت نیمپز را قرار داده، روی آن گرد لیمو میپاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت قرار میدهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج میریزیم تا موادمان به صورت لایهای درون قابلمه ریخته شود. قیسیها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج میریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم میکنیم.