مواد لازم:
- شیر یک لیتر
- شکر یک لیوان
- تخم مرغ یک عدد
- آرد حدوداً یک کیلوگرم
- روغن جامد یک قاشق غذاخوری
- نمک و زرد چوبه مقدار بسیار کم
- روغن سرخ کردنی یا جامد بمیزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه برساق در ابتدا همهٔ مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر به دست بیاید. اگر خمیر به دست چسبید کمکم به آن آرد اضافه میکنیم تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر ورز میدهیم که کاملاً یکدست شود. خمیر را در مشما فریز میپیچیم و میگذاریم در جایی نسبتاً خنک، یک روز بماند تا ور بیاید. اگر هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال میرود خمیر ما ترش شود میتوانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم. از خمیر که کاملاً ور آمده گلولههایی به اندازهٔ گردو جدا نموده و پشت ماهیتابه مسی که قبلاً روی آن آرد پاشیدهایم با وردنه (یا با دست) تا حدی که زیاد نازک شود خمیر را باز میکنیم و در روغن نسبتاً داغ سرخ میکنیم.