مواد لازم:
- آرد ۵۰۰–۴۰۰ گرم
- شیره انگور یا شکرسرخ ۱۰۰ گرم
- شیر یک لیوان
- تخم مرغ یک عدد
- پودر رازیانه نصف قاشق سوپخوری
- پودر دارچین ۲ قاشق سوپخوری
- هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری
- گلاب یک تا ۲ قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده نصف استکان
- روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
- نمک به مقدار کم
طرز تهیه:
برای تهیه برساق لکی ابتدا آرد، پودر رازیانه و شیره انگور را با هم ترکیب میکنیم. سپس تخم مرغ، شیر و زعفران دمکرده را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. مخلوط را خوب ورز میدهیم تا خمیر آماده شود. سپس گردوی خرد شده، پودر هل، دارچین و گلاب را با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. مقداری از خمیر آماده شده را برمیداریم و با وردنه صاف میکنیم. کمی از مواد را داخل آن میگذاریم و خمیر را میبندیم. مقداری روغن درون ماهیتابه میریزیم و هنگامی داغ که شد، خمیرها را داخل آن میگذاریم تا پخته و سرخ شود. هنگامی که نان آماده شد آن را کنار میگذاریم تا روغن اضافی از آن کشیده شود. وقتی نان سرد شد آماده میل کردن است.