مواد لازم:
- آرد مخصوص نان سنگک ۳/۵-۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- رازیانه ۲ قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
- روغن حیوانی ۱/۳ پیمانه
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- شکر نصف پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه بژی در ابتدا رازیانه را با مولینکس خرد کنید ولی پودر نشود شیر و شکر و زعفران دم کرده و رازیانه و روغن را با هم مخلوط کنید بیکینگ پودر را در آرد بریزید به هم بزنید. آرد و موادی که با شیر مخلوط شده را مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در نایلکس بگذارید تا ور بیاید بعد از چند ساعت از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و با وردنه پهن کنید وآنرا لوله کرده در روغن سرخ کنید.