مواد لازم (برای ۴ نفر):
- گوشت گوساله قیمهای ۳۰۰ گرم
- کنگر خرد شده ۳ پیمانه
- پیاز خرد شده ۱ پیمانه
- برنج ۳ لیوان
- روغن ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه
نکته:این غذا را میتوانید به جای گوشت قیمهای با تکههای مرغ نیز میل کنید. البته با این تفاوت که مرغ را باید جداگانه پخته و هنگام سرو در لابه لای برنج قرار دهید.
طرز تهیه:
برای تهیه بیلهرپلو در ابتدا پیازهای خردشده را در روغن ذرت تفت دهید، سپس کنگرها را که از قبل شسته و خرد کردهاید، افزوده و بعد از اضافه کردن ادویههای یاد شده، تکههای گوشت را نیز به این محتویات بیفزایید. بعد از افزودن کمی آب به این مخلوط، بگذارید تا تمامی اجزای تشکیل دهنده آن پخته شوند. در قابلمهای دیگر نیز برنج را به مرحله آبکشی رسانده و در لابه لای آن از مایهای که آماده کردهاید، بریزید. به این ترتیب با گذشت چند دقیقه و دم بردن برنج، بیلهرپلوی شما آماده خوردن خواهد بود.