معرفی و خواص
- گرم و تر
- مفید برای گرم و تر
- مفید برای سوداوی مزاج ها
- مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
- گوجه فرنگی دو عدد بزرگ
- روغن کنجد به میزان لازم
- پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودر زیره به میزان لازم
- لوبیا چیتی سه پیمانه
طرز تهیه
- لوبیا را از قبل خیس می کنیم.
- قارچ را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد می کنیم.
- گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم.
- سپس ادویه و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم.
- آب گوجه فرنگی را به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند.
- لوبیا را به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.
- قارچ را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم و مدت کمی قبل از پخت کامل غذا،همراه با نمک به آن اضافه می کنیم.