خواص گمنه (للک)
- این غذا دارای مزاج گرم و تر می باشد
- ویتامین آن بسیار زیاد است
- برای افراد مبتلا به قند خون مناسب می باشد
- خاصیت ضد سرطانی دارد
- سرشار از کلسیم و منیزیم است
- مقوی غریزه جنسی می باشد
مواد لازم برای گمنه
- بلغور گندم 2 لیوان
- پیاز 1عدد
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- دارچین و نمک دریا به مقدار لازم
- آب4 لیوان
- روغن حیوانی به مقدار لازم
دستور پخت للک
- ابتدا پیاز را داخل روغن حیوانی سرخ کنید طلایی که شد نمک دریا و دارچین را اضافه کنید و به هم بزنید.
- چهار پیمانه آب را می گذاریم بجوشد. وقتی که جوش آمد للک را می ریزم و هم می زنیم.
- حرارت را کم می کنیم تا دم بکشد. هرچند دقیقه باید هم بزنیم تا ته نگیرد.
- این غذا در چهل و پنج دقیقه پخته می شود.
- برای تهیه گمنه گندم را تا حد تبدیل شدن به پودر زبر خرد می کنند.