پخت و پزکوبیدنی

دستور پخت للک یا گمنه

للک یا گمنه، غذایی سرشار از کلسیم و منیزیم

خواص

  • این غذا دارای مزاج گرم و تر می باشد
  • ویتامین آن بسیار زیاد است
  • برای افراد مبتلا به قند خون مناسب می باشد
  • خاصیت ضد سرطانی دارد
  • سرشار از کلسیم و منیزیم است
  • مقوی غریزه جنسی می باشد

مواد لازم

  • بلغور گندم ۲ لیوان
  • پیاز ۱عدد
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • دارچین و نمک دریا به مقدار لازم
  • آب۴ لیوان
  • روغن حیوانی به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا پیاز را داخل روغن حیوانی سرخ کنید طلایی که شد نمک دریا و دارچین را اضافه کنید و به هم بزنید.
  2. چهار پیمانه آب را می گذاریم بجوشد. وقتی که جوش آمد للک را می ریزم و هم می زنیم.
  3. حرارت را کم می کنیم تا دم بکشد. هرچند دقیقه باید هم بزنیم تا ته نگیرد.
  4. این غذا در چهل و پنج دقیقه پخته می شود.
  5. برای تهیه گمنه گندم را تا حد تبدیل شدن به پودر زبر خرد می کنند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۱ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن