حلیم برنج غذایی با مزاج معتدل است و یک مقوی عمومی و ملین برای بدن محسوب می شود.
خواص
- درمان پیچش شکم
- درمان زخم روده (مخصوصا با شیر بز)
- درمان اسهال خونی
- اختناق رحم (علتی است شبیه به صرع و غشی متناوب و این بیشتر در زنانی که حبس طمث دارند پیدا آید و همچنین زنان بی شوی را عارض شود.)
- امراض کلیه
- امراض مثانه
مواد لازم
- گوشت بره یا بزغاله یک واحد
- برنج یک واحد
- شیر 3 واحد
- نمک به مقدار لازم
- چوب دارچین 3عدد
- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- گوشت را در آب جوشانده و کف آن را می گیریم.
- سپس کمی نمک و چند 3 چوب دارچین اضافه کرده می گذاریم خوب پخته شود و آبش تمام شود.
- از طرف دیگر، برنج را جداگانه با شیر، خوب می پزیم.
- سپس، گوشت را ریش ریش ریز کرده در برنج پخته کاملا نرم شده ریخته و همراه با کمی له کردن می مالیم که می تواند با یک ملاقه یا کفگیر چوبی باشد.
- حین این کار، کمی روغن حیوانی یا روغن بادام خوراکی اضافه می کنیم.
- تقریبا یک دست که شد، غذای خوشمزه ما آماده است.
منبع
سایت سیمرغ
آزاد
میشه مثل حلیم این غذا رو شیربن کردش؟
مسیح
بسیار سپاس از سایت خوبتان!با توجه به اینکه دارچین مزاج گرم دارد آیا استفاده از آن در غذا مشکلی ایجاد نمی کند؟
مدیر سایت
سلام ممنون
خیر در صورتیکه مزاج آن با غذا تداخلی نداشته باشه، ایرادی نداره…