خواص
طبیعت این غذا گرم و خشک است، همچنین ملطف اخلاط لزجه، مدر (جاری کننده) بول و حیض و شیر و عرق، افزاینده میل جنسی (مبهی)، پاک کننده سینه و شش و معده، گشاینده دهانه رحم، بازکننده سده جگر و طحال (سپرز) است.
مواد لازم
- گزنه (نوعی سبزی وحشی محلی) یک کیلو
- تخم مرغ محلی: ۴عدد
- آرد گندم سالم: دو قاشق غذاخوری
- روغن محلی یا ارده کنجد: سه قاشق غذاخوری
- نمک دریا ،فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
دستور پخت
- پس از پاکسازی و شستشو گزنه آن را بطور کامل خرد نموده، خوب هم می زنیم.
- سپس آن را با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار ذکر شده مخلوط می نماییم.
- پس از آن مقداری روغن اردهکنجد در تابه ریخته، پس از داغ شدن روغن مواد را به اندازه دلخواه درآورده و در داخل تابه سرخ می نماییم. می توانید بسته به سلیقه و مزاجتان مقدار مواد را تغییر دهید.
نکته
باید از سبزی گزنه تازه استفاده کنید.