خواص
- این غذا خواص ضد پیری دارد
- با پوکی استخوان مقابله می کند
- گلو درد را تسکین می دهد
- قند خون را تنظیم می کند
- این غذا طبع سرد دارد
مواد لازم
- سرکه انگور طبیعی
- نعنای تازه
- کرفس تازه
- تره
- زردک (هویج ایرانی)
- پیاز
- گوشت بره
- شکر سرخ (قهوه ای)
- زعفران
- عسل به مقدار لازم
دستور پخت
- گوشت را در ظرفی می جوشانیم تا کمی نیم پز شود
- سپس آن را در آبکش می گذاریم تا آب آن برود
- در ظرفی دیگر تره و زردک و پیاز را ابتدا مدت کمی در آب جوش می ریزیم (در حد دو قل)
- سپس از ظرف خارج می کنیم و با آب سرد کمی می شوییم
- بعد روی آن سرکه و کمی آب جوش ولرم شده و نعنا یا کرفس می ریزیم تا بجوشد
- حالا گوشت را اضافه می کنیم و کف غذا را می گیریم
- گوشت که پخت، کمی شکر سرخ با زعفران و البته کمی ادویه خانگی اضافه می کنیم