طرز تهیه آب دوغ خیار

نوشته های مرتبط
3 دیدگاه
حسن

با سلام و خدا قوت اینکه در طب سنتی گفته میشه همراه شیر میوه نخورند آیا در مورد ماست و دوغ هم همینطور است یعنی با مخلوط کردن خیار با ماست مشکلی در هضن پیش نمی آید

مادر

باسلام وتشکر بسیار یک سوال داشتم خواهش میکنم جوابم را بدهید در این دستور شما به جای آب یک لیوان عرق آویشن در نظر گرفتید؟یک لیوان عرق آویشن زیاد نیست ؟در ضمن از یخ هم صحبتی به میان نیاوردید همسرمن بسیار به یخ درون آن حساسیت دارد یعنی به جای اضافه کردن آب از چند ساعت قبل باید یخ درونش بریزیم اون آب بشه در یخچال/وآبدوغ خیار رابسیار یخ مصرف میکند با توجه به اینکه ناراحتی معده هم دارد…نظر شماچیست بهتر هست یخ را حذف کنیم وفقط در یخچال خنک شود؟

مدیر سایت

سلام
این آب دوغ خیار طبی هست برای همین یک لیوان عرق آویشن در آن استفاده شده است… شما می توانید مقدار آن را کمتر کنید و به جای آن گردوی بیشتری بریزید
آب دوغ خیار یخ و خنک برای افرادی که مزاج گرم دارند مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی افرادی که معده حساسی دارند و یا مزاج سرد دارند ترجیحا در دمای متعادل‌تری باید آن را مصرف کنند، ولی در هر صورت اگر مصلحات آب دوغ خیار، یعنی گردو، آویشن و کشمش به مقدار کافی در غذا وجود داشته باشد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد…

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *