مواد اولیه:
- گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان گوسفندی: ۷۵۰ گرم
- نخود و لوبیای سفید: ۱۵۰ گرم
- پیاز متوسط: دو عدد
- سیبزمینی کوچک: پنج عدد
- گندم: دو قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
- کلم قمری یا قُمنَبیت نگینی: نصف یک عدد
- ترخون خشکشده: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- لیموعمانی: سه عدد
طرز تهیه:
برای تهیه آبگوشت قنبید در ابتدا گوشت را تکهتکه کرده و بشویید، پیاز را خرد کرده، نخود، لوبیا و گندم را نیز شسته در قابلمه ریخته کلم قمریهای خردشده را به همراه زردچوبه اضافه و پنج تا شش لیوان آب در آن بریزید. در ظرف را بسته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. وقتی که گوشت، نخود و لوبیا کاملاً پخته شدند، سیبزمینیها را پوست کنده و به آنها اضافه کنید. رب گوجهفرنگی و به اندازه کافی نمک، فلفل، لیموعمانی و ترخون را نیز در این مرحله اضافه کرده و بگذارید بپزند. پس از پختن همراه با نان سنگک و سبزی خوردن آن را سرو کنید.