مواد لازم برای تهیه عدس پلو (کته):
- برنج – ۳ پیمانه
- عدس – ۱ پیمانه
- گوشت – ۲۰۰ گرم
- کشمش – ۲۰۰ گرم
- نمک و روغن – به مقدار لازم
- زعفران – به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه عدس پلو به روش کته ابتدا عدس را شسته و با کمی آب میگذاریم تا پخته شود. برنج را با نمک بصورت کته آماده کرده و روی حرارت میگذاریم، قبل از اینکه کاملاً آب برنج گرفته شود عدس (عدس آب نداشته باشد) را به برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط گردد. روغن را به برنج اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا عدس پلو دم بکشد. در ماهیتابه روغن ریخته و پیاز خرد شده را سرخ میکنیم و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم .(میتوان از کوفته ریزه بجای گوشت چرخ کرده استفاده کرد) و بعد کشمش را تفت داده و کمی زعفران در آب دم کرده به آن اضافه میکنیم تا در زمان سرو عدس پلو برای تزیین استفاده شود.